Spa Heaven

Pure ontspanning in hartje Rotterdam. Spa Heaven op de 8e etage biedt totale ontspanning in het midden van de stad met een Finse Panorama sauna, een Turks stoombad, een hamam mekka, 2 behandelkamers en een relax gedeelte voor algemene ontspanning.

Hamam

Laat u meeslepen in de steeds toenemende populariteit van de Oosterse Hamam badcultuur. Begin in het Turkse stoombad, waar de intense hitte zorgt voor geleidelijke opwarming van het lichaam. Vervolgens beleeft u de essentie van de Hamam ervaring: de scrub, die uitgevoerd wordt op een verwarmde marmeren tafel. Reserveren? Bel 010 21 75 707 of mail naar reservations@mainporthotel.com.

Behandelingen voor haar

U zondert zich voor een moment af van alles om u heen. Van lichaamsmassages tot sensationele behandelingen, de liefde voor de huid staat centraal in alle behandelingen. Reserveren? Bel 010 21 75 707 of mail naar reservations@mainporthotel.com.

Behandelingen voor hem

Ook aan de man die heerlijk wil ontspannen of zijn huid extra aandacht wil geven, is gedacht.Spa Heaven biedt speciale behandelingen voor mannen. Reserveren? Bel 010 21 75 707 of mail naar reservations@mainporthotel.com.

Zwembad

Toe aan een aantal baantjes zwemmen of toch liever met badkleding van de saunafaciliteiten genieten?Als gast van Mainport heeft u ook vrij toegang tot Wellness Club H2O op de 8e verdieping direct naast Spa Heaven.

Life Fitness Gym

Direct naast Spa Heaven op de 8e verdieping bevindt zich de Life Fitness Gym waar u zich volledig kunt ontdoen van stress op één van de moderne sportattributen. Life Fitness Gym is gratis toegankelijk voor alle hotelgasten.Openingstijden
Maandag t/m zondag: 06.00 – 23.30 uur

Mainport Hotel Rotterdam – Inntel Hotels