Moederdag Special

Vier Moederdag in stijl met een High Wine op zondag 14 mei! Geniet van een smaakvolle proeverij met verrassende koude- en warme hartige hapjes, met wereldse invloeden, from East to West, in combinatie met bijpassende wijnen (wit/rood) naar wens. Reserveer uw tafel via +31 (0)10 2175716 of via downunder@mainporthotel.com.

Restaurant Down Under

Restaurant Down Under vormt de perfecte plek voor een sfeervol diner in een inspirerende omgeving.In de Internationale keuken van Down Under komen de 8 continenten samen. Hier proeft u de wereldse invloeden, van East to West, van sashimi tot Argentijnse steak. Bekijk de menukaart. Down Under biedt ook mogelijkheden voor private dining. Reserveer uw tafel via +31 (0) 2175716 of via downunder@mainporthotel.com.

Cocktailbar on the Rocks

Geniet op het luxe terras aan de kade – met fenomenaal uitzicht op het water – van een heerlijke cocktail en voortreffelijke versnaperingen bij cocktailbar on The Rocks. Bekijk de cocktailkaart. Voor een stijlvolle entree komt u aan in een watertaxi. Voor meer informatie bel +31 (0) 2175716 of stuur een email.

Mainport Hotel Rotterdam – Inntel Hotels